Zorg technologie

Dankzij zorg technologie kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Het toepassen van technologie maakt zorg op afstand mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van beeldschermzorg, domotica en zelfmanagement via internet. HN Systemen biedt verschillende producten aan speciaal voor de zorg.

Door een S.O.S. tracker te dragen kunnen ouderen met een gerust gevoel op stap. Altijd iemand te bereiken in geval van nood. Zodra er op de s.o.s. knop wordt gedrukt krijgt de gekoppelde persoon een melding en kan dan via het GPS systeem direct de locatie zien van de persoon in nood en er kan tegelijkertijd ook gebeld worden met die persoon.

Naast een S.O.S. knop zijn er ook zorg camera's, dankzij deze camera's kan er een oogje in het zeil gehouden worden doordat er vanaf een telefoon meegekeken kan worden.

Maar er is ook technologie voor ouderen die zich eenzaam voelen, bijvoorbeeld als ze verhuizen en hun huisdier niet mee mogen nemen. Dankzij de ontwikkeling van dieren robots voelen ouderen zich toch een stuk minder eenzaam.

Zorg technologie is niet allen fijn voor de mensen die zorg nodig hebben en voor de naasten van die persoon. Dankzij het toepassen van technologie in de zorg kan er ook veel druk verlicht worden op ziekenhuizen en zorgmedewerkers. Zo kunnen zij bijvoorbeeld gebruik maken van de zorgcamera om met de patiënt te kunnen communiceren, zo hoeft de patiënt niet langs te komen en de zorgmedewerker hoeft voor kleine dingen ook niet naar de patiënt toe te gaan.

Bekijk hieronder onze zorg technologie producten